Welpen

WELPEN I

voor jongens van 7-9 jaar

Vind je het leuk om vuur te leren maken, om vlot te varen, wand te klimmen of hutten te bouwen? Lijkt het je leuk om op kamp te gaan en verschillende spelen in het bos te doen? Kortom genoeg activiteiten om een uitdagende en actieve hobby op een doordeweekse dag te hebben.

De welpen I houden de spelavond op woensdag van 18.00 uur tot 19.30 uur in het gebouw aan de Bosrand 24 in het “Kraaienbos”.

Houd je van een uitdaging?

Avonturen in de rimboe

De welpen spelen en beleven vele avonturen in de rimboe. Hierbij gebruiken zij een spannend verhaal over het jongetje Mowgli. Hij groeide op tussen de dieren in de jungle. En met die dieren valt heel wat te beleven. Wat dacht je van lekker dansen, springen en muziek maken met Baloe, de grote bruine beer. Of een spannende speurtocht met Bagheera, de zwarte panter? Als je van toneelspelen houdt, ga je naar Kaa, de slissende slang. Ook een geheimschrift bedenken of een hardloopwedstrijd houden kan in de rimboe. Dus kom ook en doe gezellig mee, het is hartstikke tof joh.

Mowgli
Welpen

Kleding & insignes

De Welpen dragen allemaal een groene welpenblouse met onze kennedypet. Op de blouse zitten verschillende insignes, zoals het installatieteken, districtsinsignes, speltakteken en een naambandje. Om de hals dragen zij de bordeauxrode groepsdas.

Welpen

Doe je ook met ons mee?

Meld je aan!

Heb je zin in touwtrekken of buiten spelen, rennen in het bos, je eigen hut bouwen of bij het kamp­vuur je eigen brood bakken? Waar­om ga je dan niet eens een kijkje nemen op de woensdagavond in het kraaienbos aan de Bosrand 24. 

Aanmelden bij de Welpen I

Leuk dat je ook bij de Scouting wil! Je kunt online het aanmeldformulier invullen om je aan te melden. Een keer kijken mag natuurlijk ook! Elke woensdagavond hebben wij een opkomst in ons gebouw aan de Bosrand 24. De spelavond begint om 18.00 uur en duurt tot 19.30 uur. Tot dan!

AANMELDEN

Liever eerst contact?

Vul dan onderstaand formulier in en neem contact op met de leid(st)ers van de Welpen I. U kunt ook een e-mail sturen naar welpen1@kennedygroep.nl

Lees onze avonturen

Op facebook!

1 week terug

Scouting J.F. Kennedy - Kennedygroep, Almelo

De voorbereiding voor ons carnavalsfeest is klaar! Een mooi resultaat! ... Bekijik meerBekijk minder

 

Reactie op Facebook

Ziet er super gaaf uit!!!

1 week terug

Scouting J.F. Kennedy - Kennedygroep, Almelo
Een leuke opkomst uit het activiteitengebied uitdagende scoutingactiviteiten en expressie. Mooi werk verkenners!!

Een leuke opkomst uit het activiteitengebied "uitdagende scoutingactiviteiten" en "expressie". Mooi werk verkenners!!Knopenborden maken ... Bekijik meerBekijk minder

2 weken terug

Scouting J.F. Kennedy - Kennedygroep, Almelo
De Welpen 2 zijn ook bezig met de voorbereidingen voor het Carnaval dat op 10 februari plaatsvindt in onze blokhut! Ziet er kleurrijk uit jongens! 👍

De Welpen 2 zijn ook bezig met de voorbereidingen voor het Carnaval dat op 10 februari plaatsvindt in onze blokhut! Ziet er kleurrijk uit jongens! 👍Voorbereidingen voor carnaval zijn in volle gang.
Wij hebben er zin in!
... Bekijik meerBekijk minder

 

Reactie op Facebook

Dylan Gerrits

Laat mij meer zien

Leuk dat je ook bij de Scouting wil!

Meld je hier aan voor de Welpen I!

1 
2 
3 
4 
  • Gegevens kind

  • Ondergetekend ouder/verzorger meldt hier zijn/haar kind aan als lid van de landelijke vereniging Scouting Nederland en is, of diens wettelijk vertegenwoordiger op de hoogte van de rechten en plichten die hij/zij volgens het huishoudelijk reglement van Scouting Nederland heeft ten aanzien van het lidmaatschap en maakt deel uit van de Vereniging Scouting J.F. Kennedy te Almelo