Speltak Verkenners

VERKENNERS

voor jongens en meisjes van 13-15 jaar

Bij de Verkenners kies je voor je eigen activiteiten om die dan samen met de andere verkenners te ondernemen. Houd je van afwisseling? Buiten zijn vind jij het einde? Dan ben je als meisje of jongen welkom bij de verkenners van de John F. Kennedygroep.

De Verkenners houden hun groepsavond op maandag van 19.00 uur tot 21.00 uur in het gebouw aan de Bosrand 24 in het “Kraaienbos”.

Ben je graag buiten?

Lekker afwisselend bezig zijn

Dan ben je als meisje of jongen welkom bij de verkenners van de John F. Kennedygroep. En bij de Verkenners gebeurt nogal wat. Wat dacht je van het maken van een eigen slaapplek, een kampvuur maken, of het werken met hout, touw, kaart en kompas. Maar soms ook internationale internet games en filmavonden komen aan bod. We gebruiken ook de allernieuwste snufjes op het gebied van hiken. Denk maar aan GPS en Whatsapp-games.

Heb je zelf wel eens een varend vlot gebouwd? Of deed je wel eens aan boogschieten, abseilen, tokkelen, of een buikschuif over het water? Heb je wel eens een week lang met een groepje primitief gekampeerd in binnen- of buitenland waarbij je bijvoorbeeld je eigen primitieve douche en toilet bouwt? Wij doen dit allemaal! En nog veel meer! Iedereen kan hier aan meedoen, ook jij!

Verkenners
Verkenners

Kleding & insignes

Als je een Verkenner bent draag je een beige scoutingblouse met onze eigen kennedypet. Op de blouse zitten verschillende insignes die je na de installatie op de blouse mag naaien. Tevens draag je de bordeauxrode groepsdas met een leren dasriempje en dasinsigne.

Speltak Verkenners

Doe je ook met ons mee?

Meld je aan!

Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van dit verhaal, kom gewoon een keer kijken op de maandagavond tussen 19.00 uur en 21.00 uur in ons gebouw aan de Bosrand 24.

Wil je graag komen kijken?

Vul dan onderstaand formulier in. Je bent van harte welkom in onze groep als je 11 t/m 13 jaar bent (hierbij is 1 oktober de peildatum!).

Elke maandagavond hebben wij een opkomst in ons gebouw aan de Bosrand 24. De groepsavond begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Tot dan!

  • DD dash MM dash JJJJ

Aanmelden bij de Verkenners

Leuk dat je ook bij de Scouting wil! Je kunt online het aanmeldformulier invullen om je aan te melden. Een keer kijken mag natuurlijk ook! Elke maandagavond hebben wij een opkomst in ons gebouw aan de Bosrand 24. De groepsavond begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Tot dan!

1
2
3
4
  • Van welke speltak wil je lid worden?

  • DD dash MM dash JJJJ
    * Contributie per kwartaal.

Liever eerst contact?

Vul dan onderstaand formulier in en neem contact op met de leid(st)ers van de Verkenners. U kunt ook een e-mail sturen naar verkenners@kennedygroep.nl

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.