Speltak Stam

Stam

Voor (oud-)leden en (oud-)leiding vanaf de leeftijd van 23 jaar!

Stam zijn leden die allemaal actief bezig willen met (scouting)activiteiten. Verbinding zoeken is hierbij de reden om bij de Stam te gaan. De leden van de Stam hebben allemaal een scoutingverleden en zijn doorgegroeid vanaf de Rowans, PiVo’s en/of geven leiding bij een speltak.

Samen avonturen aangaan!

Uiteenlopende activiteiten

Een kleine greep uit het programma zijn primitief koken, kampvuur, hiken, bowlen, poolen, karten, bordspelen, bier-proeverij en nachtspelen organiseren.

De Stam is een speltak dat tweewekelijks bij elkaar komt. Dit op de tweede en vierde zaterdag van de maand. Alle leiding en oud leden van 23+ zijn hierbij van harte uitgenodigd.

De Stam draaien actieve opkomsten waarvoor zij zelf zorgen. Wil je een keer meedoen? Mail ons dan via onderstaand contactformulier!

Pivo's

Doe je ook met ons mee?

Meld je aan!

Kom voor meer informatie een keer langs op de zaterdag. De inloop is tussen 19:30 en 20:00 uur. Ze beginnen de avond met een kop koffie om vervolgens rond 20:00 uur te beginnen met het programma, wat ongeveer tot … (?) uur duurt.

Aanmelden bij de Stam

Leuk dat je ook bij de Scouting wil! De Stam zijn enkel voor (oud-)leiding en (oud-)leden vanaf de leeftijd van 23 jaar. Enkel bekenden van de J. F. Kennedy kunnen zich aanmelden.

AANMELDEN

Liever eerst contact?

Vul dan onderstaand formulier in en neem contact op met de voorzitter van de Stam. U kunt ook een e-mail sturen naar stam@kennedygroep.nl