Explorers

ROWANS

voor jongeren van 15-18 jaar

Als Rowan bedenk en organiseer je je eigen programma’s samen met je mede-rowans. Omdat dit in sommige gevallen nog best een uitdaging kan zijn is er begeleiding die je hierbij helpt wanneer nodig.

De Rowan groepsavond vindt plaats op woensdagavond tussen 19.30 uur en 21.30 uur in de eigen Rowanblokhut aan de Bosrand 24.

Op zoek naar avonturen?

Sla je vleugels uit bij de Rowans

Er worden activiteiten als kanoën, boogschieten, barbecueën, droppings, film- en spelavond, of primitief koken georganiseerd.

Als Rowan ga je een aantal keer per jaar op kamp met als hoogtepunt het zomerkamp. Dit kamp vindt plaats binnen Europa. Denk hierbij aan landen als Noorwegen, Tsjechië en Ierland. Tijdens zo’n kamp wordt er vaak een aantal dagen gehiked en een grote stad bezocht. Maar ook activiteiten als bergbeklimmen en abseilen worden gedaan.

Rowans
Rowans

Kleding & insignes

De Rowans dragen allemaal een rood uniform met das en dasriem. Ze schaffen deze met elkaar aan. De begeleiding kan hen hierin helpen.

Explorers

Doe je ook met ons mee?

Meld je aan!

Voor meer informatie kun je langskomen op de Rowan groepsavond. Deze vindt plaats op woensdagavond tussen 19.30 uur en 21.30 uur in de eigen Rowanblokhut aan de Bosrand 24.

Wil je graag komen kijken?

Vul dan onderstaand formulier in. Je bent van harte welkom in onze groep als je 15 t/m 18 jaar bent (hierbij is 1 oktober de peildatum!).

Elke woensdagavond hebben wij een opkomst in ons eigen Rowanblokhut aan de Bosrand 24. Onze groepsavond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Tot dan!

Aanmelden bij de Rowans

Leuk dat je ook bij de Scouting wil! Je kunt online het aanmeldformulier invullen om je aan te melden. Een keer kijken mag natuurlijk ook! Elke woensdagavond hebben wij een opkomst in ons eigen Rowanblokhut aan de Bosrand 24. Onze groepsavond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Tot dan!

1
2
3
4
  • Van welke speltak wil je lid worden?

  • DD dash MM dash JJJJ
    * Contributie per kwartaal.

Liever eerst contact?

Vul dan onderstaand formulier in en neem contact op met de leid(st)ers van de Rowans. U kunt ook een e-mail sturen naar rowans@kennedygroep.nl