Plusscouts

Voor (oud-)leden en (oud-)leiding vanaf de leeftijd van 23 jaar!

Plusscouts zijn leden die allemaal actief bezig willen met (scouting)activiteiten. Verbinding zoeken is hierbij de reden om bij de Plusscouts te gaan. De leden van de Plusscouts hebben allemaal een scoutingverleden en zijn doorgegroeid vanaf de Rowans, Pivo’s en/of geven leiding bij een speltak.

Samen avonturen aangaan!

Uiteenlopende activiteiten

Een kleine greep uit het programma zijn primitief koken, kampvuur, hiken, bowlen, poolen, karten, bordspelen, bier-proeverij en nachtspelen organiseren.

De Plusscouts is een speltak dat tweewekelijks bij elkaar komt. Dit op de tweede en vierde zaterdag van de maand. Alle leiding en oud leden van 23+ zijn hierbij van harte uitgenodigd.

De Plusscouts draaien actieve opkomsten waarvoor zij zelf zorgen. Wil je een keer meedoen? Mail ons dan via onderstaand contactformulier!

Pivo's

Doe je ook met ons mee?

Meld je aan!

Kom voor meer informatie een keer langs op de 2e of 4e zaterdag van de maand. De inloop is tussen 19:30 en 20:00 uur. Ze beginnen de avond met een bak koffie om vervolgens rond 20:00 uur te beginnen met het programma, wat ongeveer tot … uur duurt.

Aanmelden bij de Plusscouts

Leuk dat je ook bij de Scouting wil! De Plusscouts zijn enkel voor (oud)leiding en leden vanaf de leeftijd van 23 jaar.

AANMELDEN

Liever eerst contact?

Vul dan onderstaand formulier in en neem contact op met de leid(st)ers van de Pivo’s. U kunt ook een e-mail sturen naar pivos@kennedygroep.nl

Lees onze avonturen

Op facebook!

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Click here to Troubleshoot.

Leuk dat je ook bij de Scouting wil!

Meld je hier aan voor de Plusscouts!

1 
2 
3 
  • Gegevens

  • Ondergetekend ouder/verzorger meldt hier zijn/haar kind aan als lid van de landelijke vereniging Scouting Nederland en is, of diens wettelijk vertegenwoordiger op de hoogte van de rechten en plichten die hij/zij volgens het huishoudelijk reglement van Scouting Nederland heeft ten aanzien van het lidmaatschap en maakt deel uit van de Vereniging Scouting J.F. Kennedy te Almelo