Speltak Stam

Plusscouts

Voor (oud-)leden en (oud-)leiding vanaf de leeftijd van 23 jaar!

Plusscouts zijn leden die allemaal actief bezig willen met (scouting)activiteiten. Verbinding zoeken is hierbij de reden om bij de Plusscouts te gaan. De leden van de Plusscouts hebben allemaal een scoutingverleden en zijn doorgegroeid vanaf de Rowans, Pivo’s en/of geven leiding bij een speltak.

Samen avonturen aangaan!

Uiteenlopende activiteiten

Een kleine greep uit het programma zijn primitief koken, kampvuur, hiken, bowlen, poolen, karten, bordspelen, bier-proeverij en nachtspelen organiseren.

De Plusscouts is een speltak dat tweewekelijks bij elkaar komt. Dit op de tweede en vierde zaterdag van de maand. Alle leiding en oud leden van 23+ zijn hierbij van harte uitgenodigd.

De Plusscouts draaien actieve opkomsten waarvoor zij zelf zorgen. Wil je een keer meedoen? Mail ons dan via onderstaand contactformulier!

Pivo's

Doe je ook met ons mee?

Meld je aan!

Kom voor meer informatie een keer langs op de 2e of 4e zaterdag van de maand. De inloop is tussen 19:30 en 20:00 uur. Ze beginnen de avond met een bak koffie om vervolgens rond 20:00 uur te beginnen met het programma, wat ongeveer tot … uur duurt.

Wil je graag komen kijken? 

Vul dan onderstaand formulier in. Je bent van harte welkom bij onze groep. Kom voor meer informatie een keer langs op de 2e of 4e zaterdag van de maand. De inloop is tussen 19:30 en 20:00 uur.

Aanmelden bij de Plusscouts

Leuk dat je ook bij de Scouting wil! De Plusscouts zijn enkel voor (oud-)leiding en (oud-)leden vanaf de leeftijd van 23 jaar.

AANMELDEN

Liever eerst contact?

Vul dan onderstaand formulier in en neem contact op met de voorzitter van de Plusscouts. U kunt ook een e-mail sturen naar plusscouts@kennedygroep.nl