KABOUTERS

voor meisjes van 7-11 jaar

Wat doe je bij de kabouters? Nou, eigenlijk van alles. Maar wat je ook doet, je houdt je altijd aan de scoutingafspraken. Dat beloof je als je een Kabouter wordt. Je belooft iedereen te helpen waar je maar kan. En eerlijk en vriendelijk te zijn, vol te houden en goed te zorgen voor de natuur. Poeh! Dat is een heleboel. Maar bij scouting leer je dat vanzelf. En het is nog leuk ook. Reken daar maar op!

De kabouters zijn uitsluitend meisjes in de leeftijd van 7 tot 11 jaar. Ze draaien hun opkomsten op de dinsdagavond in ons gebouw aan de Manegeweg.

Ga mee op ontdekkingsreis

Het land Bambilië

De kabouters spelen in het land “Bambilië”. “Maar waar ligt Bambilië,” zul je je afvragen. Tja, als je er echt graag naar toe wilt, dan kom je er vanzelf! Bij Snorrega ga je de grens over. Een reis vol avontuur begint. In Wamshaven wonen de vissers. Ze kunnen heel goed knopen leggen. Dat komt omdat ze hun eigen netten maken. Vlitter is de omroepstad van Bambilië. Je mag er zomaar binnenlopen in de studio’s. Als je dwars door de Warbossen loopt, zie je in de verte de molen van Haverhoek. Als je het dorp binnenkomt, ruik je meteen het versgebakken brood. De bakkers van Haverhoek zijn aan het werk! Er is nog veel meer te ontdekken in Bambilië… De muziektent in Keverkapelle, raadsels in Miegenum en het kasteel in Driemstein. Ga mee op ontdekkingsreis in het Drasmoeras, de Ruige Verten of de Onbekende Heuvels.

Bambilië
kabouters

Ons speltak kabouters

Onze kabouters dragen een groene blouse, onze eigen kennedypet en natuurlijk ook onze groepsdas met dasriem ontbreken niet.

Ons leidingteam
Johwie Bos (Vlitter, teamleider)
Amber van Leeuwen (Reske)
Cyntha van Loon (Jiggel)
Timon Veurink (Pelle)
Mick de Heer (Wams)
Liam Segers (Rado)

Doe je ook met ons mee?

Meld je aan!

Ben je een meisje van 7 t/m 11 jaar en houd je van buiten spelen, kampvuur maken en samen spelen?, kom dan gerust eens langs op de dinsdagavond van 18.15 uur tot en met 19.45 uur in het gebouw aan de Manegeweg 5.

Wil je graag een keer komen kijken? 

Vul dan onderstaand formulier in. Je bent van harte welkom in onze groep als je een meisje van 7 t/m 11 jaar bent (hierbij is 1 oktober de peildatum!).

Elke dinsdagavond hebben wij een opkomst in ons gebouw aan de Manegeweg 5. Het begint om 18.15 uur en duurt tot 19.45 uur. Tot dan!

  • MM slash DD slash JJJJ

Aanmelden bij de kabouters

Leuk dat je ook bij de Scouting wil! Je kunt online het aanmeldformulier invullen om je aan te melden. Een keer kijken mag natuurlijk ook! Elke dinsdagavond hebben wij een opkomst in ons gebouw aan de Manegeweg 5. Het begint om 18.15 uur en duurt tot 19.45 uur. Tot dan!

1
2
3
4
  • Van welke speltak wil je lid worden?

  • DD dash MM dash JJJJ
    * Contributie per kwartaal.

Liever eerst contact?

Vul dan onderstaand formulier in en neem contact op met de leid(st)ers van de Kabouters. U kunt ook een e-mail sturen naar kabouters@kennedygroep.nl