Opgave Boscamping - Almelose Ruiterdagen 2023

Van 16 t/m 25 juni 2023 vinden de Almelose Ruiterdagen plaats in Almelo. Dit terrein aan de Bosrand grenst direct aan ons scoutingterrein. Bij ons kunt u een kampeerplek reserveren voor dit concours. Tussen de bomen in het bos zijn 40 kampeerplaatsen beschikbaar voor tenten, caravans en campers tot 6 meter.

Ook zijn er (tegen bijbetaling) parkeerplaatsen beschikbaar op het voorterrein van onze blokhut. Een parkeerkaart voor het parkeren op ons voorterrein is €8,- per dag. Er kan ook geparkeerd worden op P3 van de organisatie (loopafstand). Er zijn douches/toiletten en het campingbeheer is de gehele week aanwezig op het kampeerterrein.

Door middel van het onderstaand opgaveformulier kunt u zich aanmelden voor kamperen op het terrein van de Scoutinggroep J.F. Kennedy aan de Bosrand tijdens de Almelose Ruiterdagen in Almelo.

Mocht u nog vragen hebben voor u zich wilt opgeven, neem dan contact op middels het contactformulier dat u hier rechts kunt vinden..

Na aanmelding ontvangt u van ons een factuur. Uiteraard is uw reserveringsaanvraag pas definitief als de factuur is voldaan.

Wij wensen u alvast een fijne en sportieve Almelose Ruiterdagen toe!

Aanmelden voor uw verblijf op de Boscamping!

Gedurende uw verblijf op ons terrein verzoeken wij u zich te houden aan de verblijfsregels. Mocht u eerst een kijkje willen nemen op ons terrein? Klik dan hier voor de 360-graden view!

Vul het onderstaande formulier in om u aan te melden voor kamperen op het terrein van de Scoutinggroep J.F. Kennedy aan de Bosrand tijdens de Almelose Ruiterdagen te Almelo. Doe dit op tijd. Er is een beperkte hoeveelheid plaats in ons bos! VOL=VOL

Aanmeldingen zijn op deze pagina in te dienen bij start inschrijving voor de Almelose Ruiterdagen 2023. Dit zal op 1 april 2023 om 08.00 beginnen.

Contact met de Boscamping?

Mocht u eerst nog vragen hebben, dan kunt u onderstaand contact-formulier invullen. Wij proberen dan zo spoedig mogelijk contact op te nemen!

Contact met de campingbeheerder