Boekingen Boscamping - Rustiek kamperen tijdens de Almelose Ruiterdagen 2024

Naast de camping van de organisatie van de Almelose Ruiterdagen, kunt u ook gebruik maken van onze rustieke Boscamping. Op een grasveld tussen de bomen heeft u een heerlijke plek om de volledige Almelose Ruiterdagen optimaal te beleven. Op ons terrein zijn er 40 plekken beschikbaar voor caravan, camper, tent of vouwwagen. Ervaar de rust op steenworp afstand van het councoursterrein.

Ook zijn er parkeerplaatsen beschikbaar op het voorterrein van onze blokhut. Een parkeerkaart voor het parkeren op ons voorterrein is €8,- per dag. Er kan ook geparkeerd worden op P3 van de organisatie (loopafstand). Er zijn douches/toiletten en het campingbeheer is de gehele week aanwezig op het kampeerterrein.

Door middel van het onderstaand boekingsformulier kunt u zich aanmelden voor kamperen op het terrein van de Scoutinggroep J.F. Kennedy aan de Bosrand tijdens de Almelose Ruiterdagen in Almelo.

Mocht u nog vragen hebben voor u zich wilt opgeven, neem dan contact op middels het contactformulier dat u hier rechts kunt vinden.

Na aanmelding ontvangt u van ons een factuur. Uiteraard is uw reserveringsaanvraag pas definitief als de factuur is voldaan.

Wij wensen u alvast een fijne en sportieve Almelose Ruiterdagen toe!

Aanmelden voor uw verblijf op de Boscamping!

Gedurende uw verblijf op ons terrein verzoeken wij u zich te houden aan de verblijfsregels. Mocht u eerst een kijkje willen nemen op ons terrein? Klik dan hier voor de 360-graden view!

Vul het onderstaande formulier in om u aan te melden voor kamperen op het terrein van de Scoutinggroep J.F. Kennedy aan de Bosrand tijdens de Almelose Ruiterdagen te Almelo. Doe dit op tijd. Er is een beperkte hoeveelheid plaats in ons bos! VOL=VOL

Aanmeldingen zijn op deze pagina in te dienen voor, tijdens of na de start inschrijving voor de Almelose Ruiterdagen 2024. Dit zal op 1 april 2024 om 08.00 beginnen via deze pagina

Contact met de Boscamping?

Mocht u eerst nog vragen hebben, dan kunt u onderstaand contact-formulier invullen. Wij proberen dan zo spoedig mogelijk contact op te nemen!

Contact met de campingbeheerder