Gebouw Manegeweg

Het terrein grenzend aan, en bereikbaar vanaf, de Manegeweg is ca 0,5 ha groot en wordt van oudsher het “Hondenbos” genoemd.
Het is een omheind en afgesloten terrein dat hoofdzakelijk bestaat uit een grasveld voor o.a. (bal)spelen. Het gehele grasveld heeft een oppervlakte van ca. 0,4 ha. en behoort voor ongeveer de helft bij ons groepsgebouw.
De andere helft hoort bij het aangrenzende gebouw waarin de Operettevereniging “Servus” is gehuisvest.

Het Hondenbos

Groepsgebouw “Manegeweg” is in spouw opgetrokken en voorzien van centrale verwarming met warmwatervoorziening. Alle buitenramen op de begane grond zijn aan de buitenzijde afsluitbaar middels luiken. In de keuken is een speciale kast aanwezig met voldoende glazen, kopjes etc. In dit gebouw staan 6 tafels met banken. Al naar men wenst kunnen aanwezige stoelen en (kleinere) tafels gebruikt worden..

De Manegeweg reserveren?

Vul onderstaand formulier in

Onze accommodatie de Manegeweg verhuren wij voor activiteiten van scholen, jongerenorganisaties, jeugdverenigingen, selecties van sportbonden en natuurlijk scoutinggroepen… Daarnaast kan het gebouw ook gehuurd worden voor activiteiten die passen bij onze accommodatie.

Doe een aanvraag via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bekijk onze Verhuuragenda voor de beschikbaarheid van deze locatie!

LET OP: Vanwege de doordeweekse bezetting van onze gebouwen verhuren wij onze accommodatie alleen in de weekenden van vrijdagavond t/m zondagavond. Dit geldt ook voor de vakantieweken.

  • DD slash MM slash JJJJ
    Indien het u de accommodatie meerdere dagen wil huren, geeft dit dan in onderstaand opmerkingen-veld aan.

Ook te huur

Verschillende materialen

Naast het terrein en gebouwen bieden wij aan groepen eventueel het gebruik van diverse materialen aan. Hierbij staat voorop dat dit alleen mogelijk zal zijn als de gewenste materialen niet door onze eigen speltakken in gebruik zijn. E.e.a. kan in overleg met onze beheerder worden besproken, waarbij tevens de kosten worden vastgesteld.

Enkele voorbeelden van te huren materialen zijn:

  • Kookeiland met ovens op buitenterrein, speciaal voor grote groepen
  • Pionierhout (lengten tot ca. 8 m)
  • Borden en bestek
  • Grote pannen (voldoende voorradig in alle maten)
  • Materiaal voor het aanleggen van een kabelbaan op het terrein
  • Gasstellen en branders met gasflessen
  • etc.