Scouting Almelo - Bevers

BEVERS

voor jongens en meisjes van 5-7 jaar

De bevers zijn de jongste kinderen bij de J.F. Kennedygroep. Elke woensdagmiddag komen deze jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot 7 jaar in het gebouw aan de Manegeweg 5 bijeen.

De avonturen van Stuiter…

Het dorp Hotsjietonia

De bevers spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen. In het dorp Hotsjietonia wonen allerlei verschillende mensen, waaronder Stuiter. Stuiter is een bever die dezelfde groei en ontwikkeling doormaakt als de bevers in een groep. In het dorp Hotsjietonia maken de bevers allerlei avonturen mee en leren ze van alles en nog wat. Ze knutselen en zingen met Keet en Fleur Kleur, ze leren dingen over de natuur bij Bas Bos en Rebbel, ze horen over andere landen bij Sterre en Steven Stroom, komen tot rust bij Noa en gaan koken met Rozemarijn. Ook met Professor Plof en Stanley Stekker is er altijd wat te beleven.

Hotsjietonia

Kleding & insignes

Als kenmerk hebben de Bevers een rode blouse aan met de afbeelding van Stuiter, het hoofdfiguur in de verhalen uit het Dorp Hotsjietonia. Natuurlijk dragen zij ook de bordeauxrode Kennedydas met leren dasriempje en de bijbehorende insignes.

Scouting Almelo - Bevers

Doe je ook met ons mee?

Meld je aan!

Voor meer informatie kunt u op de woensdagmiddag met uw kind naar ons gebouw aan de Manegeweg 5 komen (ingang Manegeweg). De spelmiddag begint om 15.30 uur en duurt tot 17.00 uur.

Wil je graag een keer komen kijken?

Vul dan onderstaand formulier in. Je bent van harte welkom in onze groep als je 5 t/m 7 jaar bent (hierbij is 1 oktober de peildatum!) Je kunt ook een e-mail sturen naar bevers@kennedygroep.nl

Elke woensdagmiddag hebben wij een opkomst in ons gebouw aan de Manegeweg 5. De spelmiddag begint om 15.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Als je interesse hebt, ben je altijd welkom om drie opkomsten kosteloos en vrijblijvend met de bevers mee te draaien. Als je het naar je zin hebt gehad, ben je van harte welkom bij onze groep! Tot woensdag?

Helaas.. we hebben op dit moment geen groepsleiders voor onze Bevers. We zijn hard op zoek. Mocht er een groep gaan starten melden wij dit hier op de website. Onze excuses!

Aanmelden bij de bevers

Leuk dat je ook bij de Scouting wil! Je kunt online het aanmeldformulier invullen om je aan te melden.

Liever eerst contact?

Vul dan onderstaand formulier in en neem contact op met de leid(st)ers van de Bevers. U kunt ook een e-mail sturen naar bevers@kennedygroep.nl