Scouting Almelo - Bevers

BEVERS

voor jongens en meisjes van 5-7 jaar

De bevers zijn de jongste kinderen bij de J.F. Kennedygroep. Elke woensdagmiddag komen deze jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot 7 jaar in het gebouw aan de Manegeweg 5 bijeen.

De avonturen van Stuiter…

Het dorp Hotsjietonia

De bevers spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen. In het dorp Hotsjietonia wonen allerlei verschillende mensen, waaronder Stuiter. Stuiter is een bever die dezelfde groei en ontwikkeling doormaakt als de bevers in een groep. In het dorp Hotsjietonia maken de bevers allerlei avonturen mee en leren ze van alles en nog wat. Ze knutselen en zingen met Keet en Fleur Kleur, ze leren dingen over de natuur bij Bas Bos en Rebbel, ze horen over andere landen bij Sterre en Steven Stroom, komen tot rust bij Noa en gaan koken met Rozemarijn. Ook met Professor Plof en Stanley Stekker is er altijd wat te beleven.

Hotsjietonia

Kleding & insignes

Als kenmerk hebben de Bevers een rode blouse aan met de afbeelding van Stuiter, het hoofdfiguur in de verhalen uit het Dorp Hotsjietonia. Natuurlijk dragen zij ook de bordeauxrode Kennedydas met leren dasriempje en de bijbehorende insignes.

Scouting Almelo - Bevers

Doe je ook met ons mee?

Meld je aan!

Voor meer informatie kunt u op de woensdagmiddag met uw kind naar ons gebouw aan de Manegeweg 5 komen (ingang Manegeweg). De spelmiddag begint om 15.30 uur en duurt tot 17.00 uur.

Heeft uw kind interesse om met ons mee te starten met het speltak Bevers?

Vul dan onderstaand formulier in. Uw kind is van harte welkom in onze groep als hij of zij 5 t/m 7 jaar is (hierbij is 1 oktober de peildatum!) Je kunt ook een e-mail sturen naar bevers@kennedygroep.nl

Elke woensdagmiddag hebben wij een opkomst in ons gebouw aan de Manegeweg 5. De spelmiddag begint om 15.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Als je interesse hebt, ben je altijd welkom om drie opkomsten kosteloos en vrijblijvend met de bevers mee te draaien. Als je het naar je zin hebt gehad, ben je van harte welkom bij onze groep! Tot woensdag?

Helaas.. we draaien de Bevers op dit moment nog niet. We zijn in gesprek met potentiële leiding om het speltak weer op te starten in het najaar van 2023.
Laat uw gegevens achter en we sturen updates als er meer info is!

  • DD slash MM slash JJJJ

Aanmelden bij de bevers

Leuk dat je ook bij de Scouting wil! Je kunt online het aanmeldformulier invullen om je aan te melden.

Liever eerst contact?

Vul dan onderstaand formulier in en neem contact op met de leid(st)ers van de Bevers. U kunt ook een e-mail sturen naar bevers@kennedygroep.nl