Aanmelden jeugdlid

Lijkt jou het ook leuk om lid te worden van Vereniging Scouting John F Kennedy? Of lijkt het je super om leiding te geven aan een enthousiaste groep kinderen? Vul dan je gegevens in op het aanmeldingsformulier.

Op deze pagina staat ook informatie over het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almelo. Een initiatief dat gezinnen helpt die het niet zo breed hebben. Het is fijn voor zowel u, als uw zoon/dochter, als zij zorgeloos naar onze groep kunnen komen. Het Jeugdfonds kan hierbij helpen!

Meld je hier aan als jeugdlid

1
2
3
4
  • Van welke speltak wil je lid worden?

  • DD dash MM dash JJJJ
    * Contributie per kwartaal.
Is het betalen van de contributie lastig?
Jeugdfonds Sport & Cultuur Almelo betaalt de contributie/het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub, muziek – of dansles, schilderen, theaterschool of een andere creatieve cursus. Voor de Scouting kan dus ook een aanvraag worden verzonden. Hierbij wordt een groot deel van de onkosten (contributie & kampen) vergoed.

Een aanvraag voor ondersteuning kan alleen gedaan worden door een professional uit bijv. het onderwijs, wijkteam, maatschappelijk werk, Stichting Leergeld of via Almelo Doet Mee. Deze professionals worden intermediairs genoemd. Voor meer informatie drukt u op onderstaande knop!

Klik hier voor meer informatie over het jeugdfonds sport en cultuur Almelo