Verhuur info

Fijn dat jullie interesse tonen in onze scoutingaccomodatie “de Bosrand” van de scoutinggroep “J.F. Kennedy” in Almelo. Middels deze info krijg je een indruk van hetgeen onze scoutingaccomodatie te bieden heeft. Onze gebouwen en terreinen worden door eigen scoutingleden en Buitenschoolse Opvang (de Cirkel) gebruikt. In de weekends kunnen wij deze beschikbaar stellen voor andere scoutinggroepen en verenigingen.

In de schoolvakanties geldt dit ook voor ons gebouw aan de Bosrand.
Voor beide gebouwen hebben wij een gebruikersvergunning voor groepsgebruik en groepsovernachtingen. Middels een beheersplan worden de gebouwen ook regelmatig gecontroleerd op de aanwezigheid van legionella.

Voor de beschikbaarheid van onze gebouwen kunt u de verhuur-agenda online raadplegen. Klik links op deze pagina om de agenda te bekijken.

Wij hopen dat onze accommodatie jullie interesse opwekt en wij jullie binnenkort mogen begroeten in ons mooie stukje groen aan de rand van Almelo. Mocht je na het lezen nog vragen hebben stuur dan een mail naar verhuur@kennedygroep.nl

Met scoutinggroet
Stichting J.F. Kennedygroep
Ten overvloede willen wij u er op wijzen dat u aansprakelijk wordt gesteld voor alle schade voortkomend aan het gebruik van onze materialen. Dit geldt eveneens voor onze gebouwen, interieur en terreinen. Wij gaan er dan ook vanuit dat u voor de duur van uw verblijf (minimaal) een WA-verzekering zult afsluiten.