Explorers

ROWANS

voor jongeren van 15-18 jaar

Als Rowan bedenk en organiseer je je eigen programma’s samen met je mede-rowans. Omdat dit in sommige gevallen nog best een uitdaging kan zijn is er begeleiding die je hierbij helpt wanneer nodig.

De Rowan groepsavond vindt plaats op woensdagavond tussen 19.30 uur en 21.30 uur in de eigen Rowanblokhut aan de Bosrand 24.

Op zoek naar avonturen?

Sla je vleugels uit bij de Rowans

Er worden activiteiten als kanoën, boogschieten, barbecueën, droppings, film- en spelavond, of primitief koken georganiseerd.

Als rowan ga je een aantal keer per jaar op kamp met als hoogtepunt het zomerkamp. Dit kamp vindt plaats binnen Europa. Denk hierbij aan landen als Noorwegen, Tsjechië en Ierland. Tijdens zo’n kamp wordt er vaak een aantal dagen gehiked en een grote stad bezocht. Maar ook activiteiten als bergbeklimmen en abseilen worden gedaan.

Rowans
Rowans

Kleding & insignes

De Rowans dragen allemaal…

Explorers

Doe je ook met ons mee?

Meld je aan!

Voor meer informatie kun je langskomen op de Rowan groepsavond. Deze vindt plaats op woensdagavond tussen 19.30 uur en 21.30 uur in de eigen Rowanblokhut aan de Bosrand 24.

Aanmelden bij de Rowans

Leuk dat je ook bij de Scouting wil! Je kunt online het aanmeldformulier invullen om je aan te melden. Een keer kijken mag natuurlijk ook! Elke woensdagavond hebben wij een opkomst in ons eigen Rowanblokhut aan de Bosrand 24. Onze groepsavond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Tot dan!

AANMELDEN

Liever eerst contact?

Vul dan onderstaand formulier in en neem contact op met de leid(st)ers van de Rowans. U kunt ook een e-mail sturen naar rowans@kennedygroep.nl

Lees onze avonturen

Op facebook!

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Click here to Troubleshoot.

Leuk dat je ook bij de Scouting wil!

Meld je hier aan voor de Rowans!

1 
2 
3 
4 
  • Gegevens kind

  • Ondergetekend ouder/verzorger meldt hier zijn/haar kind aan als lid van de landelijke vereniging Scouting Nederland en is, of diens wettelijk vertegenwoordiger op de hoogte van de rechten en plichten die hij/zij volgens het huishoudelijk reglement van Scouting Nederland heeft ten aanzien van het lidmaatschap en maakt deel uit van de Vereniging Scouting J.F. Kennedy te Almelo